White Moustache

Scones, te & mjölk hos S

Är hos S ❁


Pretty ljust ute fortfarande!

Hej! Varit på stan, ätit kulglass, skaffat Spotify Premium och sett på film är vad jag har gjort ikväll. Igår var det skoldisco, vi fick ihop ungefär 5500 kr i ren vinst! Superkul hade vi dessutom. <3 Kram

https://cdn1.cdnme.se/4121525/7-3/pic_517c237ce087c33b1747c9a2.jpg" class="image">


Geografi-skillsen visar sig!

Skämmer jag ut mig om jag berättar att jag trodde att Tyskland låg där Ryssland ligger i femman? Nejdå, inte särskilt mycket va?

Nationella prov :(

Bonjour! Idag var det nationella prov i engelska, inget märkvärdigt. Det kändes väl ok! Hade suuupergoda "Special K-müslibars" och kexchoklad med mig. Macka också såklart. Nu är jag riktigt trött så jag ska bara viiila! Imorgon är det ridning, wiie! Kram <3


Topp 5: Dag 5


Dagen i bilder

Hej! Idag blir det ingen "Dagens topp 5", har verkligen haft fullt upp idag, är på fest nu. Imorgon kommer den sista. Är det okej? Jag hoppas det, ber tusen gånger om ursäkt för det... :(
Har haft den bästa dagen på länge, solen har skinit, jag har ätit hallon och en munk, varit på Ica, läst tidning, sett på konsert (alltså film) och bara tagit det lugnt, njutit. Cyklade en runda med Toy också, tihi. Han satt i min cykelkorg för första gången! ♥ Det var för att vi skulle på festen vi är på nu, så skulle vi cykla och visste inte var vi skulle göra av honom. hahaha intressant fakta
Gjorde collaget på picmonkey, tihi. :D
 

Topp 5: Dag 4


Topp 5: Dag 3


Mycket svensk musik just nu, kärleeeek! ♥ Förlåt för att det blev så sent, haft fullt upp hela dagen. H och jag gick på stan (köpte inget för övrigt), vi fikade på Espresso House och hade så himla mysigt. :) Imorgon är det fredag, iiiiih! Ha en bra kväll, readerz.

Topp 5: Dag 2


Nya vårjackan på!


Topp 5: Dag 1

 
Bilder & headers tillhör johannabloggar.se, ayles.blogg.se, feenia.blogg.se, savannahb.blogg.se & fantasias.blogg.se

I skolan - BAD ASS!


Topp 5: 5 dagar, 5 inlägg!

 
God senkväll! x) Har en liten sak till er (xd), jag ska göra det är som står i rubriken och ^^^^ här ovanför. ^^^^
Det är enkelt, en "topp 5" varje dag i fem dagar! :D Vad det handlar om får ni se, men det kommer t.ex bli "Topp 5: Bloggar" och "Topp 5: Musik". Detta får en egen kategori också, kommer nog göra det fler gånger om det är uppskattat! :)
 
Ni får gärna skriva i kommentarerna om ni har något önskemål vad jag ska göra för Topp 5. 
Hoppas ni tycker att det verkar kul, kram!
/ S

Tutorial?


international - spiking inglish

Hej alla läsare! Har ni det bra? Själv har min dag varit lite småjobbig, lite som hänt och sådär. Men det fixar sig, helt enkelt. :) Hade mitt muntliga matte-NP idag, usch! Blev helt illamående och snurrig i slutet, tur att vi slutade 20 minuter efter...
Har laddat ner lite nya textsnitt, så nu ska jag göra något nytt till bloggen eller så. ^-^
Hejdå sålänge :)

Kakförsäljning med S

Riktigt vårväder idag ju. Äntligen!
Jag och S har sålt alla våra kakor nu, det tog 2,5 h! Sen gick vi till Ica, köpte Orangina, Kinder Maxi och nappar. Yuuum <3 Nu spelar vi Wii fit och det är ruuuligt. Ska nog snart hem, dunno. ^^
Vi fick förresten 20 spänn i dricks. Höhöhö, döktiga tjejer! 83
/ S


Söndagsfrukost

Godmorgon! Sitter och käkar min utsökta frukost här, jättegott. Ska till S vid ett, vi ska gå runt och sälja saker till vår klassresa. Ska läsa lite bloggar, duscha och fixa till mig lite innan dess. Nu har jag inte mer update, så vi ses sen. ^^
 
PS 1: Det blev rätt snyggt ljus på dessa fotona, fäktizkt. Tack morgonsolen! x) DS.
PS 2: Ska även rensa min mapp på datorn som heter "Blogg", det ligger massa saker där som inte används,
liksom. Haha. DS. woop
PS 3: 93 besökare på bloggen igår!! STÖRTCOOOLT! Tack tack tack! :) DS.
PS 4: Har aldrig förstått mig på med det där med DS. :( DS.
 
 
 

GÄSTBLOGGI GÄSTBLOGGI

"S GÄSTBLOGGAR
Gästblogginlägg av majeunesse.blogg.se"
Va? Vadå gästblogga? undrar ni säkert. (eller så gör ni inte det alls utan kom antagligen hit från hennes blogg)
 
Hofh (Johanna Simfors) länkade mig på hennes blogg, för jag skickade ett gästblogginlägg till henne via mejl. Inför alla hennes läsare. Nejdå, jag är inte alls hyper. Inte alls.
Nejmen, jag är så himla glad, runt 60 stycken har kollat in på min blogg och det är så roligt att någon läser det jag skriver. Det blir så himla tråkigt annars. Hoppas att ni vill kika in igen, ska göra allt för att hålla er kvar. x) Följ mig gärna på bloglovin', link in da meny.
 
Ha en fortsatt bra kväll, jag ska hypra och dricka mjölk nu. Hejdåååå! ♥
 
Läsa mitt inlägg? Klicka härhär, härhärhär, här, här eller här för att göra det. Woop!

★ Mår så bra! ★

Hejsan allesammans. Just nu mår jag så himla bra, livet bara rullar på! Sitter och tänker för mig själv hur bra jag har det, värme, mat, fina kläder och alla bra personer i min omgivning. Nu blir det sådär djupt och tråkigt, men jag mår bara så bra! Alla borde lära sig att det är mycket bättre att må bra och leva livet än att sitta hemma, deppa och ha tråkigt när man kan göra så mycket kul! Oj, jag beskriver verkligen "fånga dagen" nu, ordspråket jag hatar mest, men ja. Ni får tänka det folks, må bra och lev livet. Tihihi.
Var glad över det du har istället för att vara ledsen över det du inte har.

Shantel Yvonne VanSanten


Tips: Photofiltre

Någon fråga? Kommentera så svarar jag på den!

Nationella prov

Hej hopp. Idag var det då Nationella prov i NO/Fysik, det var helt klart svårare än jag trodde. 3 delprov, B var enklast, den med experiment. Det var roligt också, men A och C var otroligt tråkiga. En timme per prov, alltså sammanlagt 3 timmars prov/lektion. Det var ju bra, men jag är såå trött i huvudet nu. Ska vila mig hela dagen och kvällen, kanske göra lite engelska om jag orkar. Så himla bra att vi inte har någon franskaläxa denna veckan!
Nu ska jag ta det lite lungt innan jag ska gå ut med Toy i det tråkiga vädret.
Ha det bäst. ♥
 

Redigerat ett foto

 
Redigerade ett foto i Photofiltre och var dum nog att spara det som jpg, så det blev småtaskig kvalité, men ni ser ju. Jag tycker att båda bilderna är fina, gillar det lite "dammade" före-fotot, men efter-fotot är också fint ju.

Nu ska jag se Sveriges mästerkock, vinnaren presenteras ju ikväll! Har absolut inte följt det, men det är roligt att se på ändå. (y)
Sen kanske det blir Grey's Anatomy, vi får se. Måste ju läsa lite NO också, nationella prov imorgon ju! Supernervös och spänd, men jag går in med huvudet högt. Tror att vi slutar typ ett imorgon, vet inte men ja.
Kram!
-S

12-12-12

Hejhej! Haft en väldigt lugn dag, tagit det väldigt lugnt, haft tråkiga lektioner men det har väl gått... okej. c: S var sjuk idag, tråååk utan henne, men jag klarade mig. ^^ Vi hoppade över tryggheten idag och hade NO istället, lärde oss lite mer om ljud och ljus inför nationella på torsdag. Jag vill inte göra proveeet, men jaja.
 
För ett tag sen var det 12-12-12, som ni kanske vet... När klockan var 12:12 började alla sexor klappa i matsalen, det sög dock, vi hördes typ inte alls, hahaha. 3:
Men det var kul ändå, tog massa skärmdumpar på mobilen för att "minnas". x) Woop!
 
Vi ses, allihop!
xoxo
-S
 

Premiär ~

Hej alla griskorvar.
Inte några stora grejer hände idag, det var bad och hemkunskap så dagen har varit awesome och enkel. Har inget att blogga om tråkigt nog, mitt liv är allmänt tråkigt just nu, haha. Hoppas att något roligt händer imorgon så jag kan blogga om det, pahahha.

Premiär idag. Converse-premiär. Kände mig stolt när jag spatserade ner till badhuset i mina otroligt gula, nya och perfekta skor. Kändes skönt. Woop.
Nu ska jag med mamma och handla. Hejdo! ^-^
 
 

Shoppingdag!

Hejsan! Varit och shoppat hela dagen med mamma och mormor, mina fötter gör oooooont. :( Men jag har haft jättemycket, hittat ganska mycket som jag faktiskt behöver.
Det blev ett par gula converse, två jackor (en jeans och en grön), två klänningar, sminkborttagning för ögonen, torrschampoo och sulor till skorna. Sulorna är för att Converse är så himla platta, så det behövs fäktizkt. :)
 
Nu ska jag se Mästarens mästare och mysa. Imorgon är det ny vecka, bad och nationellt prov har jag framför mig. Tråkigt, men aja. Hejdåå!
*längt inlägg, haha*
 

Instagram ღ

Klicka på bilden för att komma till webstagram.

Magisk böna - TGR

 
Igår var pappa och jag en runda på stan, och som vanligt gick vi in på TGR. Tiger heter den ju egentligen, men det finns ju en annan butik med märkeskläder som heter det, så jag har hört att de måste kalla sig TGR. På skylten står det ju dessutom TGR. Jag älskar deras saker, billigt och bra! Har både örhängen och ringar därifrån, muggarna är det en stor tumme upp på och pysslet där är också väldigt fint. :) Vi köpte två burkar med magiska bönor för bara 10 kronor styck. Man ska plantera den, vattna var tredje dag och efter 5-7 dagar är där en liten planta! Jag planterade den igår och om en vecka, alltså på lördag ska jag lägga upp resultatet här. Kanske slöseri med pengar tycker vissa, men jag tycker att det är hur mysigt och häftigt som helst! 

Dreams, please come true ☺


HAHHAHAHA, HUMOR!

 
 
Har inte skrattat så mycket på länge. Pahhaha, humoooor! Thoze zizterz juzt know how to roll.
Tora och Linda. Hyllningar. Stående ovationer.

▼ Shine bright like a diamond ▼

Hejsan svejsan, idag har det då varit skola, har redovisat om Thailand för båda sexorna, det var jättekul och jag fick bra respons, det är ju skönt när jag har jobbat så hårt. :) Vi hade också någon föreläsning i en timme om tobak och alkohol, det var inte särskilt superkul, vi visste typ allt redan. Ätit yoghurt och banan idag igen, är väldigt kreativ när det gäller mat, eller inte...
Lyssnar just nu på Rihanna, ska kolla lite bloggar och sedan dränka mig i mina 17 franskaglosor som det är förhör på imorgon. Woop.

Ridning och mellanmål

~ Förlåt för massa tråkiga mobilbildsinlägg, men just idag kan jag inte sitta vid datorn förrän ikväll, typ halv åtta :) Detta är i alla fall mitt mellanmål idag! Apelsin, melon, banan, kanel och A-fil (y) Ha det bra! Kram / S ~


Fjärrutlösare och bananer

Tjabba tjenare! Ni har fått rätt många tråkiga mobilbilder de senaste dagarna, ber om ursäkt för det, men nu börjar skolan igen och man hinner inte lika mycket. Vi har den fetaste franskaläxan till fredag, ksjfkds, typ 20 glosor och en hel sidas text. Jippi? Nope.
Efter skoldagen som har varit allmänt lugn drog jag ner i stan, köpte mig en julgran, eller nej, jag köpte en fjärrutlösare på Kjell o Company (äntligeeeeeen!) för endast 80 kronor, pallrade mig vidare till mataffären, köpte fyra bananer för 15 kronor och sedan bar det hem igen. Haft hur trevligt som helst med mig själv, superglad över att jag hittade den där fjärrutlösaren och bananerna var det inget fel på heller. ^-^

Sitter och äter yoggi med banan och havregryn, havregrynet tog jag för att det skulle bli gott, men nä. Faktiskt inte. :( Det har klumpat sig, är helt mojsy och blörk. Men jag får trycka det i mig ändå, orkar inte fixa mer.
 
Ni får ha en supermysig kväll. Eftermiddag. Ja. Ni vet.
 

Breakfast


Hemskt!


Nytt

Hejsvejs! Idag har jag sett på film, varit ute, fixat/storstädat på mitt rum och varit på Jysk! Har nytt överkast och fyra nya kuddar till min säng och soffa. Jag är supernöjd, sakerna är såå fina
Kramar / S
*sorry för dåliga bilder*


Makaroner


APRIL, APRIL!

Tänkte ge 4 stycken tips (för att det är den 1/4) på aprilskämt, nu när det är första April och allt! :D
 
1. Okokta makaroner under toalettsitsen
När någon sätter sig på den så knakar det, makaronerna går sönder och personen blir rädd.
Tänk på: Sätt dig inte där själv!
 
2. Tejp under kranen - klassikern!
När någon sätter på kranen sprutar det åt alla håll och kanter. Om man gör rätt och lyckas, såklart.
Tänk på: Du kan pröva att sätta på kranen superförsiktigt för att se så att vattnet tar den rätta vägen och att tejpen sitter kvar när du spolar. Även att tejpen inte "klumpar" sig så att den syns. Det förstör allt!
 
3. Smsa kompis
Skriv ett konstigt sms, som innehåller något äckligt eller kanske att du ska flytta bort 34 mil.
Tänk på: Spinn på i bara några sms, sedan så skickar du APRIL APRIL eller ringer och ropar det i luren. Även att det ska låta trovärdigt, bor du i Skåne kanske det inte är suuuupertrovärdigt att du ska flytta upp till Umeå. Om du inte har någon bra anledning, dock.
 
4. Batman ringer!
Sno din kompis'/förälders/släktings mobiltelefon och ändra ditt kontaktnamn i deras telefonbok till Batman, Spindelmannen eller varför inte Morotskvinnan?!? Ring sedan upp personen (lite senare, när ni inte setts på minst en halvtimme) och ropa "April, april!".
Tänk på: Lägg inte in något som förknippas med dig, typ ett internt skämt eller så. Då fattar ju personen innan den svarar.
 
Själv ska jag göra ettan och fyran. Awesome ju. ^^
Glad första April, typ. ;) Idag får jag ny internetuppkoppling, yaaayyy!!
Godnatt.