White Moustache

I want, I want, I want!!!

 
Har velat ha denna ett tag, just nu kostar den bara 79 kronor med en frakt på 39 :-. Hur billigt som helst ju! Får gå och prata lite med mina föräldrar... x)
Finns det något som ni vill ha so bad just nu? Berätta för mig!

Bloglovin - följ mig!

Hejsan svejsan. Har nu skaffat bloglovin, trevlans. Ni får supergärna följa mig där. ^^
Kramisar!
Följ min blogg med Bloglovin ♥

Oboy, kavring, Ansiktet och vår-väder

God middag!
Vaknade kvart i nio, somnade om, vaknade, somnade om, vaknade, somnade om och vaknade en sista gång och då var klockan 11. Egentligen var hon ju bara 10, den där lilla timmen är rätt svår att pussla in när det har rullat på så bra, haha. :3
Sitter här, dricker Oboy och käkar kavring, har supermysigt. Lyssnar för tillfället på Ansiktet, deras nya skiva är awesome. Jag tycker att ni borde kika in den. :) Min favoritlåt är X.
Ska försöka komma ut och fota en runda idag, pappa tyckte att vi kunde köra till stranden, så det passar ju bra. Vädret är wünderful, verkligen.
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Min kompis' hand. Bild tagen sommaren 2012.

Norlie & KKV

 
Hyllningar till dessa pojkar. Helt ärligt - deras musik är så himlans härlig. Grymma texter, dansar här hemma! Fy alltså. Grymt bra.

Tips: Skal


Glad påsk!

Hejsvejs! Ikväll blir det påskmiddag igen med farmor och faster. Mycket mat just nu, men haha, WHY NOT!? Och man har en bra anledning att äta godis. <3 Fått tre ägg sammanlagt, sitter och äter just nu, så onyttig man känner sig! x)
Nu ska jag fixa med ett inlägg som kommer upp lite senare och lyssna på lite musik. Ha det bra, glad påsk! ♥
 

Ny design - igen!

God kväll!
Har pillat med en ny design nu i en timme ungefär och nu är jag klar! Det nya för denna gången är att jag har en Instagram-widget i sidmenyn längst ner, ny header och ny bakgrund! Jag är riktigt nöjd och hoppas att jag inte hittar massa fel nu så jag stör mig på det och vill göra om allt. Vad tycker ni om den? Jag hoppas på god kritik. :)
 
Ser du inte Instagram-widgeten?Uppdatera med F5 tills du ser den. Jag ber om ursäkt för att det är såhär, men har läst och det är tydligen ett vanligt problem.
 
Önskar er en fortsatt bra kväll, har planerat ett awesome inlägg inför imorgon, kanske ska tidsinställa det... ^^ Vet inte. Vi ses imorgon, kram!

Gårkvällens outfit

Hallo! Igårkväll var vi hos några vänner cirka 20 minuter hemifrån. Vi år tacogratäng och påsktårta. Tårtan var orange med ringlad mörk choklad ovanpå och smakade apelsin. Tre lager hade den, ett med gelatin och juice, ett som också innehöll det, men med lite andra grejer också och i botten var det kladdkaka. Riktigt gott, tyckte jag!
Hade en supertrevlig skärtorsdag och ikväll ska vi till mormor och morfar, vi ska picka ägg, äta påskmat och min lillebror och jag ska få påskägg. ^^ Längtar!
Ni får ha en fortsatt mysig långfredag, nu ska jag göra våfflor. ♥
 

Film: Wanderlust

Hola. Vaknade halv tio, gjorde en enkel frukost som innebar skorpor och juice och såg på en film som heter Wanderlust. Huvudpersonerna hette Linda (Jennifer Aniston) och George (Paul Rudd). Älskar Jennifer Aniston, tycker att hon är sååå awesome. En duktig skådespelare också, haha, såklart. Såhår står det på baksidan av filmen: "George (Paul Rudd) och Linda (Jennifer Aniston) är ett sönderstressat par från Manhattan. När George blir av med jobbet har de inget annat val än att flytta in hos Georges arroganta bror i Atlanta. På väg dit hamnar de i Elysium, ett idylliskt kollektiv som lever ett minst sagt alternativt liv. Är det precis den nystart de behöver, eller kommer Elysium att skapa fler problem än det löser?"
 
Filmen får 3 av 5 stjärnor av mig. :) Den är lite småmärklig och rå, men ändå en mysig film, höhö. Den är rätt ytlig och man behöver inte tänka så mycket när man ser på den. Gillar början och slutet, helt klart det bästa i filmen! Skådespelarna är great.
 
Ha en fortsatt bra dag, everyone. <3

Färdig med designen

Efter 3,5 h arbete med min design är jag äntligen färdig! Har grunden från designadinblogg.se, fixat resten själv, t.ex headern och där bilden ska vara på mig själv, har ersatt det med hjärtan. I kommentarsfältet har jag lagt till mina egna ord, känns personligare då. ^^ Vad tycker ni?
 
Ny blogg. Haft flera stycken innan, men jag älskar att starta upp bloggar, höhö. Läser många andra och blir liksom så inspirerad. :)
Klockan har blivit mycket, så jag går och lägger mig. Så ses vi imorgon. ♥
 
Instagram-konto: @unicornbro_

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.